Stjernetegn som guide til livet

Hvis du gør et job et sted, vil du finde mange mennesker på din arbejdsplads som din chef, dine kolleger og mange andre typer mennesker, hvilken slags person er så god, hvem er god af natur, vi kan ikke finde ud af, hvem der er dårlige. Så den bedste måde at finde ud af dette er ved hjælp af stjernetegn.

For eksempel er folk født i tvillingernes stjernetegn (Gemini) meget mistænkelige. Samtidig er de meget besværlige. Tvillinger er meget flittige.
Nu afhænger det af dig, hvordan du vil interagere med enhver Tvilling, der har en god effekt på dig.

Tal afslappet med en Gemini person med lethed og giv dem også lidt tid.

· Ingen ved, når folk i Gemini gør hvad de gør. Gæt aldrig om en Gemini mand. Ingen ved hvornår og hvad de gør. Så det er svært at forstå dem.

· Det er ikke, at din kollega ikke er en god person. Han kan være en god person og også venlig. Det kan også være, at han også vil tale med dig og søger en god mulighed. Men husk altid at din kollega og du ikke bruger for meget tid, ellers vil han ikke respektere dig mere og vil kombinere arbejde og venskab.

· Tag ikke noget alvorligt i din kollegas vittighed, for nogle gange griner nogle af de vittigheder, der rammer os. Men det er bedre at være vred ved sådanne lejligheder, at disse ting ignoreres. Fordi kolleger er folk, der vil snakke om sjov om dig i dag, vil i morgen tale med dig seriøst, næste dag vil rose dig og kritisere dig den næste dag. Sådanne mennesker viser os kun, at der er mange typer mennesker, der bor i verden, og sådanne ting skal høres godt, men bør ikke tages alvorligt.

· Mange gange er det vist, at folk starter samtaler med deres kolleger meget, hvilket er godt i starten, men senere kan der opstå mange andre problemer på samme måde, hvis din kollega er af Gemini, så er det op til dig at afgøre. Du behøver ikke at være enig med ham, og hvis du føler at han har ret, så lad ham blive ved. Men hvis din kollega er involveret i enhver forseelse, så behøver du slet ikke give ham noget. Det vil helt sikkert påvirke din karrierevækst og goodwill.

· Hvis du arbejder med Gemini, skal du holde dig selv opladet, og du er nødt til at holde dig energisk, og hvis din holdleder er en Gemini, skal du passe på på alle måder. Du skal bruge din erfaring og viden, så du kan have en bedre indflydelse på din holdleder end resten af teammedlemmerne. Du får mange fordele ved dette. Du vil være en troværdig fyr til din Gemini Team Leader.

At arbejde med en Gemini-person er ikke særlig svært. Alt du skal gøre er at møde ja i deres Ja. Du behøver ikke gøre indsigelse mod dem. Tal altid om den person med en Gemini i siden og aldrig grine om det eller gør det værre for ham, fordi det nemt såre ham. Mennesker der er født i tvillingernes tegn er meget idealistiske, de respekterer altid de mennesker, der holder deres synspunkter og respekterer dem til deres fordel.