Psychic Dreaming

Vi har alle oplevet drømme i vores liv, nogle af de drømme, vi har set, er forbundet med de virkelige livssituationer. De er som brudte links af vores fortid, nutid og fremtid. Hvis vi forsøger at forstå meddelelserne i vores drøm, ville livet være så let og forudsigeligt. Baseret på individets nuværende situation kan han opleve to typer drømme, der er nogle gode drømme og nogle dårlige drømme. Disse drømme er ikke kun popups i vores hjerne, men de er løsningerne på vores problemer. Disse drømme baseret på den enkelte situation virker som løsningen af ​​et problem eller en advarsel for nærliggende ugunstige situationer, og de fleste af drømmene er et glimt af det frie sind fra fremtidens tredje dimensioner.

Drømme, der forudsiger fremtiden, har vist sig at være et eksempel for etablering af forskellige teorier om psykisk drømmende. En sådan teori om psykisk drøm er serialisme; Denne teori blev foreslået af en velkendt forfatter og forfatter J. W. Dunne, han foreslog, at vores sind strækker sig gennem tiden under søvn.
Det er sådan, drømme forlader den grundlæggende tidszone og sindet ser fremtiden ved at gå til den tredje dimension på et andet tidspunkt. Derfor føler vi til tider, at hvad der sker, er allerede set.