Pendul dowsing

Pendul dowsing bliver populær. Det har også været brugt i oldtiden. Pendul dowsing bruger et pendul, der henter svar til læseren. Svarene er stort set i et “ja” eller “nej” mønster. Pendulet kan laves ved at hænge en lille ting med en optimal vægt forbundet med en streng eller en stang. Man kan også købe et pendul fra markedet, men at vælge dit pendul korrekt er meget vigtigt, som om man kan lide et pendul, og når man rører ved det, føler man det godt, så er det det ene til dig.

Pendul fungerer som et medium for at absorbere vibrationen, som stort set kommer ud af bevidstheden af et sind. For at starte pendul dowsing skal læseren sætte svarene på “ja”, “nej” og “nej svar” ved pendulets retningsbevægelse. I første omgang skal du hvile albuen på en stabil overflade og holde pendulet stille. At tilbyde en kort bøn skaber et positivt miljø, så begynd at sætte spørgsmålene op. Hver gang du ændrer spørgsmålet, skal du holde pendulet stadig, så det rydder alle tidligere data. Du kan gøre dette ved at holde det stadig eller blot bede det om at gøre det gennem dit sind. Husk også væk fra clutters.

Først og fremmest for at kontrollere rigtigheden af svarene, spørg de spørgsmål, du allerede kender svarene på. At holde tålmodighed er meget vigtigt i hele processen. Med tiden og øvelsen vil du udføre det bedre.