Paraply-Superstition

At tale om en paraply rammer bare som beskytter for ethvert menneske. Det anses for at give beskyttelse mod regn og varme fra solen. Men der er nogle gamle metoder også bekymret for paraply. At spore oprindelsen relateret til sin overtro fører os til den egyptiske æra, hvor det blev anset for at være en menighed af onde ånder, der kan skade en person. En væsentlig tro på egyptisk gudinde Nut (Nuit) designet smukt i form af en paraply var symboliseret for at dække hele himlen. Denne hellige handling blev udført for de ædle klasser. Personen under paraplyen blev betragtet som den hellige, mens enhver anden persons indrejse var helligdag. På den anden side betragter babylonierne dette som æres faget at træde ind i kongens paraply.

Historien slutter ikke her, da en paraply blev betragtet som uheldig i det 18. århundrede i den udviklede nation som Storbritannien for at åbne den indendørs. Det tegnede sig for skade på grund af dens store størrelse, vrede, argumenter mv blandt de tætte menneskelige relationer.

Folk begyndte endog at tro på myten om at bære en paraply kan stoppe regnen, selv om det kommer til at regne. Men tværtimod, hvis en paraply åbnes udendørs og bringes ind i huset for at tørre, er ikke forbundet med uheldet. Og det værste, der kan forestilles som en myte, er den svarte farvede gave paraply, som aldrig bliver brugt udenfor i regnen, eller vil blive åbnet på skibet eller vil altid ligge på siden eller hjørnet af gulvet.