NUTIDENS SPÅMÆND/KONER

SPÅDOMSKUNSTEN BLEV FØR I TIDEN UDFØRT ANSIGT TIL ANSIGT, MEN I DAG BLIVER INTERNETTET BRUGT OFTERE.

I tidlige tider blev spådomskunst begrænset til en meget lille del af befolkning, som havde evner til at gøre det. Disse mennesker blev anset for at være velsignet med super naturlige evne til at forudse ting, før de sker i den virkelige verden.

NYE TEKNOLOGIER

I takt med nye teknologier, er der observeret betydelige ændringer i alle livets områder. Fremgangen i teknologi har banet vejen for nye og innovative muligheder. Når det kommer til spådomskunst er det ikke anderledes end andre områder. Tidligere blev spådomskunst anset af nogle for at være noget helligt og blev praktiseret i et bestemt miljø. Ansigt til ansigt interaktioner mellem spåmand/kone og den person der blev spået var obligatorisk. På baggrund af denne forudsætning blev spådomskunst begrænset til de områder, hvor de spåmænd var fysisk til stede.

Den indledende brug af internettet har omdefineret spådomskunst. Rækkevidden for spåmand/kone er steget massiv til et stort geografisk område. Begrebet online spådomskunst er også stigende. I online spådomskunst, er spåmand/kone og den person, der ønsker at vide om hans fremtid nu forbundet via internettet. Gennem internettet, kan de have en til en direkte interaktioner på platformer af forskellige software såsom personliggjort messenger software. De kan også kommunikere med hinanden via hjemmesider, der er designet af spåmanden/konen. Brugen af software i spådomskunst er konstant stigende.

De innovative ændringer i spådomskunst betyder det er vigtigt at stille spørgsmål ved hvorvidt den der spår dig ertroværdighed.