Insekt dyr totems

Insekt Dyr Totems har spillet en afgørende rolle i vores kultur. Forskellige dyr kommer med en strøm cyklus. De har deres egen vejledning. Insekterne dyr giver hjælper os med at træffe beslutninger og videreføre vores liv. Dyr er forbundet med os ikke kun i denne fysiske verden, men også i den åndelige verden. For at vide, hvilket insekt der vejleder os, skal man tænke og analysere det, hvilket insekt ligner vores personlighed, hvilket insekt man kunne lide fra barndommen eller var bange for. Nogle gange kommer dit insekt til dig i dine drømme. Når du har bestemt din totem, skal du analysere og lægge mærke til de meddelelser, den forlader. Nogle insekt dyr-totems er som følger:

 

Myg som din totem retter sig mod dem, der dræner din energi. Det gør dig opmærksom på dem, der tager væk din positive energi fra dig. Så hvis du føler dig lav og drænet. Så skal du foretage en check.

Græshoppe lærer dig at lytte til dine intuitioner og instinkter. Det beder dig om at holde tro på dig selv. Det giver stabilitet i livet.

Sommerfugl er et symbol på forandring og skønhed. Hvis du føler, at dit liv sidder fast i en fase, betyder det, at transformation er under behandling, og snart vil der ske positive ændringer.

Myre er symbolet på hårdt arbejde, konsistens og tålmodighed. Hvis nogen hindring kommer i dit liv, forhindrer du at nå dit mål, så skal du tage et stærkt positivt skridt med alle dine bestræbelser, og du vil nå dit mål. Myren lærer også at være en holdspiller og arbejde med samarbejde.

Kakerlak lærer dig at tilpasse i enhver omgivelser og gå med strømmen. Det hjælper med at finde dit sande selv, dit potentiale, evner og styrker.