Hvorfor skal du være opmærksom på formørkelser?

Hvert år er vi vidne til en række sol- og måneformørkelser, der enten er delvise eller totale. Synligheden af en given formørkelse er normalt begrænset til et geografisk område på Jorden. At se en formørkelse skaber stor interesse for det større samfund, og det fik os til også at prøve at forstå, om der er en åndelig eller subtil immateriel betydning for det. Vi gennemførte åndelig forskning for at forstå den åndelige betydning og formørkelsens virkning på menneskeheden. Mange mennesker har en tendens til at frygte formørkelser, simpelthen fordi de ofte medfører en slags krise, der fører til en væsentlig begivenhed eller forandring. Denne begivenhed eller ændring kan dog være meget positiv. Selvom de er bemærkelsesværdige og vigtige inden for astrologi, har almindelige medier for nylig givet stor opmærksomhed til mange af disse ret regelmæssige hændelser, og dermed efterladt nogle i panik eller i større forventninger om mere, end de berettiger til. Formørkelser alene er ikke ansvarlige for alvorlige begivenheder i menneskers liv.

Solformørkelse – en solformørkelse påvirker millioner af mennesker over hele verden. Og det sker, når månen passerer mellem solen og jorden. I løbet af denne tid vil månen blokere en del af eller hele solen og skabe en fornemmelse af ​​nat i løbet af dagen. Den fulde effekt af formørkelsen, et hvilket som helst sted, vil kun vare et par minutter. Ifølge astrologien repræsenterer solens lys liv og energi. Solen er tættest forbundet med jeget, personligheden og egoet, og hvad det er, der gør dig unik. Det siges også at fremme kreativ evne og give mennesker kraft til at møde hverdagens udfordringer.

Der er to dele af skyggen under en formørkelse: umbra og penumbra. Penumbra er den lysere del af skyggen, og dem der kan se den, ser en delvis formørkelse. Umbra er den mørke del af skyggen, og du må være et særligt sted, for at se den totale formørkelse. Du vil bemærke, at naturen reagerer på en solformørkelse, og tingene begynder at blive underlige omkring helheden. Skygger virker anderledes, vinden lægger sig, og fugle holder op med at kvidre. Temperaturen falder normalt også. 

NASA tilbyder disse sikkerhedstips til solformørkelser:

  • Se ikke direkte på solen.
  • Solfiltre eller formørkelsesglas giver den eneste sikre måde at se direkte på en delvis eller total formørkelse. Sørg for, at de opfylder ISO 12312-2-standarden.
  • Sørg for, at solbeskueren eller brillerne indeholder producentens navn og adresse.
  • Brug ikke solbriller, der er ældre end tre år eller har ridsede linser
  • Brug ikke hjemmelavede filtre eller almindelige solbriller.
  • Se ikke på en formørkelse gennem en ufiltreret kamerasøger, teleskop, kikkert eller andre optiske enheder, selv med et solfilter. Disse emner forstørrer solstråler og kan hurtigt skade nethinden.
  • Mennesker må ikke stå på taget til bygninger, når de kigger.

Måneformørkelse – en måneformørkelse er, når månen passerer gennem jordens skygge. Dette kan kun ske, når der er fuldmåne. Månen bliver rød i farven, når der er en måneformørkelse. I oldtiden ville det gøre det svært, fordi folk dengang brugte solen og månen til at se tiden og årstider. At månen blev rød i farven skræmte mennesker, da de var usikre på årsagen, og de fleste troede, ​​at det var Guds vrede over menneskeheden. Tilhængerne af denne teori antyder, at da månen forårsager tidevand i havene på grund af dens tyngdekraft, kan den samme effekt også mærkes i vores kroppe, da vores kroppe består af omkring 60% vand. Og at påvirkningen vil mærkes lidt mere, hvis måneformørkelsen falder sammen med en blå måne (en fuldmåne i en kalendermåned) og en supermåne (når månen er i en position nærmest jorden) i form af udsving i blodtryk og puls. Men da en menneskelig krop ikke er så stor som en planet, er ændringerne ikke mærkbare.

Nymåne bruges når du vil starte noget nyt eller prøve at bryde nogle gamle mønstre. Det er den tid i måneden, hvor du vil prøve at starte eller gøre den slags ting. Nymånen er tiden for internalisering og at kigge inden i dig. Fuldmåne, er det tidspunkt, hvor du ville forsøge at opnå de ting, der blev startet på en nymåne. Fuldmåne er, når du ser på eksterne begivenheder eller ting, der kommer uden for din kontrol.

Det første, der kom frem ved åndelig forskning, er, at fysiske (synlige for vores øjne) formørkelser, som beskrevet ovenfor, ikke er den eneste form for formørkelser. Der er også subtile (immaterielle) formørkelser. 

For at forstå, men ikke at blive i psykisk mørke, er her fem mærkelige ting, som den kommende solformørkelse kan gøre ved din krop.

· Du kan føle dig sløv eller træt

· Graviditet siges at blive påvirket

· Du kan lide øjenskader

· Din fordøjelse kan blive forstyrret

· Dine følelser er måske ude af balance

Du kan stadig nyde dette sjældne naturfænomen. Forøg din åndelige praksis for at modvirke den negative energi, der spiller ind under en formørkelse. Planlæg ikke vigtige funktioner i denne periode. Tag en samtale med en clairvoyant eller spirituel vejleder for at forstå, hvilke aktiviteter du bør undgå omkring formørkelsen, og hvornår du kan starte dem igen.

Konklusion –

De resterende effekter kan vare i mange måneder, så skab en kontakt med en online clairvoyant eller spirituel vejleder for at finde ud af, hvordan du bedst beskytter dig selv. Du kan f.eks. være mere tilbøjelig til at blive påvirket af afdøde forfædre. Du kan også føle dig sløv og træt fysisk såvel som negativ og overdrevent følelsesmæssig psykologiskt. Sol- og måneformørkelser er betydningsfulde begivenheder på et spirituelt plan. Der er en stigning i Raja-ama, som har negative virkninger på menneskeheden. Regelmæssig åndelig praksis sikrer, at vi er beskyttet fra dens subtile (immaterielle) skadelige virkninger. Sattva, Raja og Tama er de tre subtile grundkomponenter i universet (ifølge indisk astrologi/ Ayurveda).