Forbedre din hukommelse ved din kost

Kender du fødevaren, hvad du spiser, har at gøre med, hvordan din hjerne fungerer? Vi har altid vidst, at hvad vi spiser påvirker vores kroppe og hvordan vi ser ud. Forskere gør også forskere for at vide mere og mere, at hvad vi spiser tager en vejafgift på vores hjerner. Og de kom til et punkt, hvor de nævnte, at den mad, vi spiser, påvirker vores hukommelse meget. Det er bekræftet.

Vi ved alle, at vores kroppe slet ikke kan lide stress. Vores kroppe frigiver inflammatoriske kemikalier. Disse kemikalier stopper vores immunsystem til at sparke ind og kæmpe tilbage mod stress gennem betændelse. Inflammation hjælper os med at beskytte os mod sygdomme og reparerer vores krop, når vi gør noget som om du skærer dig selv. Det har været forbundet med autoimmune sygdomme som multipel sklerose, angst, højt blodtryk og meget mere.

Men vi er stadig forbløffet over at vide, hvad har det hele at gøre med vores mad? Vores tarm hjælper med at holde vores krops immunrespons og betændelse under kontrol. Gut hormoner, der kommer ind i hjernen eller produceres i hjernen påvirker kognitive evner. Det er en slags forståelse og behandling af nye oplysninger; lad dig fokusere på den opgave, du arbejder på. Hjernemad er meget rige på antioxidanter, gode fedtstoffer, vitaminer og mineraler. De giver god energi og hjælper kroppen med at beskytte mod hjernesygdomme. En nærende mad gavner både vores tarm og hjerne. Vi kan bevare vores krop og sind i perfekt form. Nogle fødevarer er bedre end andre til din hjerne.

Drik nok vand: Hjernen kunne ikke fungere ordentligt ved at drikke vand (dehydreret) eller ikke drikke nok vand i lang tid. 80% af hjernen består af vand. Så det skal tages i betragtning under drikkevand. Det skal være nok til at gøre din krop og sind sund.

Forbruge antioxidanter: Undersøgelser har vist, at antioxidanter, især blåbær, beskytter hjernen og kan reducere virkningerne af aldersrelaterede sygdomme i form af sygdomme som

Alzheimers sygdom og sindssygdom: Mørk chokolade indeholder mange naturlige stimulanser, herunder antioxidant og koffein, hvilket er nyttigt til fremme af koncentration og hukommelse. Granatæble (sukkerfri granatæblejuice) er også en god kilde til antioxidant. Te indeholder også antioxidant. Små mængder koffein kan bidrage til at øge hukommelsen med te.

Spis sunde fedtstoffer, nødder og fuldkorn: Nødder og frø er gode kilder til E-vitamin, som kan bidrage til at reducere det kognitive fald i forbindelse med alderen. Hele kornet i fødevaren fremmer hjertesundhed. Det strømmer i hele kroppen, herunder hjernen. Andre fødevarer, der skal tilsættes til din kost, omfatter frugt, grønne grøntsager og magert protein.

Brainpower kosttilskud: Forholdet mellem næringsstoffer og hjerne sundhed er værd at udforske. At have en nærende, godt afrundet diæt giver vores hjerne den bedste chance for at undgå sygdom. Hvis din kost er ubalanceret uanset årsagen, kan du overveje et multivitamin- og mineralkompleks og et omega-3 fedtsyretilskud, der hjælper med at kompensere for nogle af de væsentlige. Hvis du overvejer at tage et tillæg, er det bedst at diskutere dette med din læge eller kvalificeret sundhedspersonale.