Elskede eller forbandede?

Vi tror alle på skæbnen nogle gange. Men du kan ikke tænke på det hele tiden. Det kan kun mærkes, når der sker noget ekstraordinært vidunderligt eller forfærdeligt. Vi føler os omsorgsfuldt, når den følte begivenhed er glædelig og får os til at føle os ensomme, når resultatet er ødelæggende.

At blive elsket eller forbandet?
Nogle gange tænker jeg, hvorfor kun de forfærdelige ting sker med mig? Vi siger dette eller tænker ofte. Noget er ikke rigtigt i verden, når vi vælger at være hæderlige. Skæbnen kan så få os til at føle sig målrettet. Det som får os til at tro, var noget skæbnelagt, bortset fra held og lykke. Der er et lille vindue for timing for de vidunderlige begivenheder at finde sted. Og det er fordi vi drømte om at foregå på forhånd. Det er ligegyldigt hvad vi gør, resultatet er enten positivt eller negativt? Og hvis alt er forpagtet til at være i vores liv, så hvorfor skal vi gøre en indsats overhovedet?

At være et sted på det rigtige tidspunkt er alt?
“Hvem eller hvad styrer vores skæbne?” Vi har alle mødt nogen, vi har følt en særlig forbindelse til og bemærket timingen var slukket. Hvis det er min skæbne at møde dig, så delte vi en tråd af almindelig skæbne, der har ført os til dette punkt at blive med. Det var selvfølgelig vores skæbne, men det vil ikke stoppe os fra at stønne: “Hvorfor nu?” At være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt er alt. Kan det arrangeres? Skæbnen kører os for at nå dybere ind i vores følelsesmæssige kerne. Masser af bøger er tilgængelige på markedet, der lover, at hvis du gør det rigtige, så ser du en smuk og rigelig fremtid, kommer det til dig. Sandheden er, at frygtelige ting sker med gode mennesker og modsat af dette, vidunderlige ting sker med egoistiske bastards.

Lykkehjulet
Er der måder at vi kan se på vores forfulgte fremtid? Jeg er specialist i denne forbindelse, da mange konsulterer mig som et oracle for at se deres skæbne. At være placeret i lejligheden er en uheldig position til at beskrive en mindre end ønskelig fremtrædende fremtid en udfordring. Jeg kunne ikke tælle, hvor mange mennesker der er kommet til mig for en læsning, der udbrød, at de lige havde talt med en anden psykisk, som lovede en rosier fremtid. Mange synske finder det for ubehageligt at forholde sig til en syg begået skæbne, så de vælger den lykkelige afslutningsfortælling.

Der er et tarokort med begrebet skæbne og det hedder “Weel of Fortune”. Skæbnen tager fat i dine anliggender, når du trækker hjulet; du nærmer dig et af disse øjeblikke i livet. Tilfældigheder, mærkelige ting, heldige møder og heldige pauser sker alt i dette øjeblik og viser din skæbne. Du vil tro, at en anden styrer dit liv. Lykkehjulet viser de ændringer, der kommer i vores liv til det bedre. Det kan virke bedst for os, hvis vi lider nu og håber på noget bedre i fremtiden. Hvem ønsker at omfavne elendighed, indtil det gode giver sit lykkelige udseende?

Den bedste beskrivelse af skæbnen jeg nogensinde har hørt var, at den repræsenterer en mulighed og karakter. At være forberedt er karakter, at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt er mulighed. At kende din skæbne på forhånd er en integreret del af din fortsatte fremtid. Vi kan muligvis ikke ændre vores skæbne, men det kan hjælpe os med at vide, hvornår vi bliver forberedt.