Dødsdrømme? Ved du hvad de betyder?

Du har måske set en drøm, hvor en elsket af jeres er død, og de fleste gange er det en forfærdelig oplevelse. Det betyder ikke nødvendigvis, at hvis nogen dør i dine drømme, vil de dø næste gang. Vi kan relatere disse dødsdrømme til mange forskellige aspekter af vores liv. Dette kan være slutningen eller starten på en ny begyndelse. Det hele afhænger af, hvem der er død i din drøm og arten af deres død. Det er vigtigt at kende og forstå, hvad denne person repræsenterer for dig.

Hvis for eksempel en gammel person eller et barn dør i din drøm, har de nogle beskeder til dig, som du skal finde ud af. Psykologer mener, at drømme om slægtninge eller venner, der netop er gået bort, er på grund af depression eller følelse af skyld over dem. Det antages også almindeligvis, at drøm om en død person er et tegn på uventede nyheder. De døde kommer til vores drømme med en besked, råd eller advarsel.

Her er nogle af de mest almindelige dødsdrømme og deres betydning:

1. Din egen død
Dette kan betyde en række ting, hvis du er den person, der døde i din drøm. Dette giver mig et problem, da ingen kan fortælle dig, hvordan du føler dig; det ved du kun. Så kun du har magt til at se dette for, hvad det virkelig er. Det kan være en besked om at vågne op, tid til at afslutte usunde vaner og praksis, der sætter dit liv i fare.
2. En babys død
En baby er altid afhængig af en anden. En baby, der dør, er nogen, der svigter over for den pligt. Vores kultur lægger stor vægt på barnets død, fordi når vi ser på en baby, forestiller vi os hvad han / hun kan blive. Hvis det dør uden at vokse op og indse, hvad det kunne have været, hvordan ved vi det? Så en død baby er ikke kun en død, men det er døden af en mulighed, der endnu ikke var bestemt. Dette er en meget almindelig drøm, hvor nye mødre indser betydningen af deres pligt med hensyn til deres nyfødte babyer.
3. Et barns død
Denne drøm er meget almindelig blandt ældre forældre, og det sker mest på et tidspunkt, hvor deres børn forlader dem alene. Du kan fortolke dette på din måde, men jeg siger det betyder et nyt liv for dit barn. Et aspekt af hans gamle er væk, og et nyt aspekt af hans liv starter. Det er aldrig dårligt, når du drømmer om døden hos nogen, det modsatte.
4. Forældres død
Når du ser noget, hvor dine forældre er døde i din drøm, kan det ske, når dit ubevidste sind bekymrer sig om at miste dem i fremtiden. Dette gælder især hvis de er ældre. Men hvis dine forældre allerede er gået bort, kan du tage det som en mulighed for at sige farvel dem for sidste gang.
5. En søskendes død
Det kan tyde på, at du i din travle liv ikke har tid til dine søskende. Denne drøm betyder, at hvis du har en bror eller søster, har du brug for en sund tid med dem, fordi de har brug for dig, uanset om du kan lide det eller ej. Tal med dem om den lykkeligere tid brugt sammen.
6. En mand eller en kones død
For at forstå denne dødsdrøm skal du undersøge, hvad det handler om din elskede, som du især beundrer eller elsker, og se, hvad du mangler. Enhver, der har denne drøm, at deres mest værdifulde elskede er død, kan bevidstløse indrømme for sig selv, at de mangler noget vigtigt for deres partner.
7. Drømmer om en, der allerede er død
En kristen drømmefortolkningsbog siger om dette “sjæle af vores afdøde slægtning eller ven har ikke fundet fred endnu” og råd til at holde yderligere ceremonier ved begravelse af afdøde. En engelsk drømmebog fortolker drømmen om døde mennesker som et tegn på gode begivenheder i familien, såsom et bryllup eller et barns fødsel eller noget lykkeligt og velstående. En anden drømmebog siger at om en ser en død slægtning i en drøm før brylluppet er en advarsel mod foreningen. Denne drøm angiver det ulykkelige ægteskab og advarer om, at de børn, der er født i det, bliver syge og svage.
8. En fremmeds død
Hvis du ikke kender den person, der er død i din drøm, så kan det være et godt tegn. Denne drøm symboliserer velstand og lykke i nær fremtid. Du har held og lykke mest på din arbejdsplads.
9. Du finder en død kropp
Opdagelsen af denne døde krop er meget vigtig i din drøm. Du skal se på de omkringliggende omstændigheder. Kender du personen? Hvornår og hvor kroppen blev fundet med årsagen? Når du har disse svar, så se om der er nogen sammenhæng mellem dig og den pågældende person.
10. Du dræbte nogen
Det viser dine tidligere skyldige følelser, eller en dårlig handling, du lavede for nylig, kommer tilbage for at hjemsøge dig.

Det er ikke en dårlig ting at se døde mennesker i vores drømme, den eneste gang det kunne være bekymrende, hvis vi sammen førte den døde person til hvor han eller hun skulle.